Eveniment

Bancomat aruncat în aer la Arad

Bancomat aruncat în aer la Arad

Un nou bancomat a fost spart de hoți, în Arad. Potrivit reprezentanților IPJ Arad este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal.

Nu au fost sustrași bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Incidentul a avut loc în cursul nopții trecute, pe o arteră rutieră important din oraș, Calea Aurel Vlaicu. Deflagrația a fost destul de puternică, pentru că nu doar bancomatul a fost distrus, ci și ușa încăperii în care aparatul.

Astfel de incidente au mai avut loc la Arad iarna trecută.

UPDATE: în cursul zilei de ieri, cei la SIC s-au deplasat la bancomatul în cauză, întrucât a fost făcută o sesizare cu privire la o tentativă de furt, prin acționarea cu obiecte contondente asupra fantei bancomatului, în perioada Sărbătorilor Pascale. Ca o primă măsură de siguranță, au fost ridicați banii din bancomat de către personalul calificat al unității bancare. A fost efectuată cercetarea la fața locului, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat. După modul de operare, polițiștii au stabilit ar fi vorba de cel puțin două persoane implicate. În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor responsabile prin administrarea tuturor mijloacelor de probă.

 

(FOTO: arhivă)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*