Politic

Nicolae Birău, coordonator PRO România Timiș: “Suntem pregătiți în fiecare comună, cu oamenii de pe secțiile de votare”

Nicolae Birău, coordonator PRO România Timiș: “Suntem pregătiți în fiecare comună, cu oamenii de pe secțiile de votare”

Partidul PRO România filiala județeană Timis se pregătește de campania electorală pentru alegerile europarlamentare 2019. Aceasta începe în ziua de 27 aprilie, ora 00.00 şi se încheie pe 25 mai, la ora 7.00. Alegerile europarlamentare vor avea loc în 26 mai.

La nivel județean, PRO România își propune să aibă un scor bun, iar pe plan național să treacă pragul electoral de 5%. În plus, reprezentanții PRO România speră să obțină trei posturi de europarlamentari.

 “Avem acoperite toate secțiile de votare, avem nominalizați reprezentanți pe fiecare cartier în parte, suntem pregătiți să începem campania electorală”, a transmis Roxana Iliescu, coordonatorul filialei municipale PRO România.

Suntem pregătiți în fiecare comună, cu oamenii de pe secțiile de votare, mâine seară vom fi prezenți începând cu ora 00.00 la afișarea primelor afișe, aici în fața sediului partidului nostru, suntem încrezători că vom duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus”, a precizat Nicolae Birău, coordonatorul PRO România Timiș.

 La rândul său, deputatul Adrian Pau a subliniat că “mi-ar fi rușine să le spun oamenilor pe stradă să voteze PSD. Mergem pe o medie de 3 europarlamentari, să ne atingem pragul electoral”.

Victor Ponta este cap de listă al PRO România la alegerile europarlamentare, fiind urmat de Corina Crețu și fostul premier Mihai Tudose.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*