Turism

Lido di Jesolo, destinația de elită din nordul Adriaticii

Lido di Jesolo, destinația de elită din nordul Adriaticii

Cea mai mare stațiune de pe întreg litoralul Italiei vă așteaptă într-o atmosferă caldă, primitoare pe dumneavoastră, turiști de toate vârstele. Pentru fiecare vârstă există posibilități multiple de petrecere a vacanței, bineînțeles pe lângă plaja ce pare nesfârșită și cu un nisip din cel mai fin.

Distracții precum cluburi, baruri și restaurante, aqua-park-ul, parcul de distracții pentru copii și nu numai, pistă de karting, portul turistic, concursuri diverse și spectacole în aer liber sunt doar câteva din posibilitățile oferite. Situată în vecinătatea marilor orașe ale culturii italiene, devine un loc ideal pentru a îmbina odihna cu bucuria, de a vizita mari cetăți ale artei: Padova, Verona, Bologna, Florența, Ravena, Milano, San Marino și mereu unica și fascinanta Veneție.

Lido di Jesolo este o stațiune în nord-estul Italiei, pe Marea Adriatică, aproape de Veneția. Milă de plajă de nisip, rânduri de șezlonguri și divertisment de noapte atrag mii de turiști în fiecare vară.  Amenajarea, magazinele și serviciile stațiunii sunt concepute pentru confortul turiștilor.

King Travel vă propune o călătorie de 8 zile, în data de 20 iulie 2019. Plecarea se va face din Timișoara, cu autocar climatizat.

Preț: 370 EURO + 200 LEI și include transport cu autocar, 7 cazări cu mic dejun hotel 3*, asistență turistică.

Mai multe detalii găsiți aici: https://www.kingtravel.ro/package/lido-di-jesolo-venetia.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*