Administrație

Iepuri de patru metri şi ouă gigant, la Târgul de Paști din Arad

Iepuri de patru metri şi ouă gigant, la Târgul de Paști din Arad

Iepuri de patru metri și ouă gigant, produse diverse și programe artistice sunt  ofertele Târgului de Paște, care va avea loc la Arad, în perioada 19 aprilie – 2 mai.

Târgul va fi organizat pe platoul din fața Primăriei Municipiului Arad și pe strada Romul Veliciu, unde vor putea fi admirate și achiziționate produse specifice sărbătorilor și nu numai.

Cu această ocazie, în fața Palatului Administrativ vor fi aduse decorațiuni- gigant, iepuri de 4 metri înălțime și ouă roșii. În zona târgului va fi amenajat un loc special pentru fotografii, unde va fi amplasată o mașină care va fi îmbrăcată în gazon și flori, care va avea la volan doi iepuri decorativi.

Primăria şi Centrul Municipal de Cultură Arad au pregătit pentru acest eveniment căsuțele în care aproximativ 30 de comercianți vor oferi pentru vânzare produse specifice Sărbătorilor Pascale: cozonaci, pască, ouă încondeiate, produse de patiserie și cofetărie. Pe lângă acestea, vor fi pregătite și produse care vor putea fi oferite ca și cadouri de sărbători, flori, decorațiuni interioare, suveniruri, jucării.

La târg vor fi prezenți și meșteri populari din țară care vor comercializa articole de artizanat și produse meșteșugărești. Și în acest an va exista o zonă în care vor fi oganizate activități pentru copii, atelierul de pictură pe obiecte de lut, ateliere de povești și ateliere de creație.

În fața Palatului Administrativ va fi amplasată o scenă unde vor fi prezentate programe artistice care vor fi adaptate perioadei pre-pascale. Târgul va fi deschis, zilnic, între orele 11.00 și 23.00.

Program artistic:

Platoul Palatului Administrativ, între orele 18.00 – 20.00

Duminică, 21 aprilie

Maria Răducanu

Luni, 22 aprilie

Iustina Șpan

Alex Pop

Miercuri, 24 aprilie

Emy Drăgoi

Joi, 25 aprilie

Stela Botez – fata cu cobza

Duminică, 28 aprilie

Formația Peregrinii din Timișoara – Spectacolul Splendor Solis

Luni, 29 aprilie

Lavinia Răducanu și Gabri Muzicaș

Botez – fata cu cobza

Duminică, 28 aprilie

Formația Peregrinii din Timișoara – Spectacolul Splendor Solis

Luni, 29 aprilie

Lavinia Răducanu și Gabri Muzicaș

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*