Administrație

Firmele care au spart străzile pentru lucrări şi nu le-au reparat, amendate de Primăria Timişoara

Firmele care au spart străzile pentru lucrări şi nu le-au reparat, amendate de Primăria Timişoara

În 21 martie, Primăria Timişoara avertiza firmele care au efectuat lucrări pe domeniul public şi nu l-au refăcut, că au termen până la 15 aprilie să ia măsurile care sunt necesare pentru a repara carosabilul, trotuarele sau zonele verzi afectate.

În consecinţă, din 16 aprilie s-au declanşat procedurile de verificare pe teren a locaţiilor în care ar fi trebuit să lucreze la refacere firmele răspunzătoare de spargerea domeniului public.

S-a constatat că în multe locaţii au început lucrările pentru aducerea la starea corespunzătoare a domeniului public, dar mai sunt şi firme care nu s-au conformat şi care au fost amendate. Astfel, în ultima perioadă s-au dat 7 amenzi, în valoare totală de 17.500 de lei unui număr de 4 firme pentru următoarele locaţii: Parcul Copiilor/Michelangelo, străzile Constantin Stere, Petuniei, Colonel Ion Enescu, J.S.Bach, C. Brediceanu, Olarilor.

„Verificările continuă, iar firmele care nu se conformează primesc amenzi în mod repetat, conform reglementărilor legale în vigoare”, au transmis, joi, reprezentanţii Direcţiei generale drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi din cadrul municipalităţii.

Foto: arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*