Social

Doi puştani, prinşi de polițiștii locali după ce au furat dintr-un magazin. Motivul lor: „din prostie”

Doi puştani, prinşi de polițiștii locali după ce au furat dintr-un magazin. Motivul lor: „din prostie”

Polițiștii locali aflați în patrulare, marţi, în zona pietonală, s-au deplasat la un magazin situat pe str. Vasile Alecsandri, unde angajații unui magazin au observat doi tineri care au sustras mai multe bunuri alimentare de pe rafturi.

Polițiștii locali au trecut la identificarea tinerilor, constatând că aceștia sunt minori, având ambii vârsta de 15 ani, din Timișoara. Cei în cauză și-au recunoscut imediat fapta spunând că regretă că au furat din magazin și că au făcut acest lucru „din prostie”. Minorii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot pe str. Vasile Alecsandri, unii reprezentanți ai asociațiilor de proprietari și ai societăților comerciale nu respectă modul de precolectare a deșeurilor scoțând în zona pietonală pubelele cu deșeuri cu mai mult timp înainte de a fi preluate de reprezentanții societății de salubrizare, creând astfel disconfort și conferind zonei un aspect inestetic, cu atât cu cât este frecventată de mulți timișoreni ieșiți la plimbare și turiști. Polițiștii locali urmează să efectueze verificări și să ia măsurile legale și în aceste cazuri.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*