Eveniment

Criminalul care și-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost prins de polițiști

Criminalul care și-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost prins de polițiști

Criminalul care și-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost prins de polițiști. Individul a fost prins în apropierea locului în care a comis fapta. Acesta se ascundea în zona Gării de Nord din Timișoara.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus astazi efectuarea în continuare a urmăririi față de suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, comis în stare de recidivă.“În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după-amiaza zilei de16 aprilie, în jurul orei 16.35, în timp ce se afla în fața locuinței fostei sale concubine, i-a aplicat acesteia cinci lovituri de cuțit în spate în regiunea scapulară stânga, în hemitoracele stâng și în zona cervicală, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul victimei. S-a reținut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineții din Cluj, s-a înarmat cu un cuțit, după care a urmărit victimă pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinței sale”, explică prim-procuror, Mihaela Pop.

Față de suspect a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, cercetările continuând în cauză în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept. “Facem precizarea că efectuarea în continuare față de suspect reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susține prim-procuror, Mihaela Pop.

(Foto: Opinia Timisoarei)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*