Eveniment

Hoţi deghizaţi în femei au tâlhărit un bărbat din Arad. I-au aplicat electroșocuri pe lângă bătaie

Hoţi deghizaţi în femei au tâlhărit un bărbat din Arad. I-au aplicat electroșocuri pe lângă bătaie

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu din Arad au depistat trei persoane, bănuite de tâlhărie calificată.

În data de 15 aprilie, polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie. În urma vizionării înregistrărilor, polițiștii au constatat că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată, săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un pormoneu.

În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie, un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa.

În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*