Economic

CCIA Timiș invită firmele la o nouă ediție a CHINA BRAND FAIR

CCIA Timiș invită firmele la o nouă ediție a CHINA BRAND FAIR

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Central European Cooperation Zone Budapesta (CECZ) organizează, în perioada 3 – 4 iunie 2019, o nouă misiune economică de vizitare a CHINA BRAND FAIR 2019.

– CHINA BRAND FAIR – Pe o suprafață de 12.000 mp, vor expune 320 de companii chineze abilitate de Ministerul Comerțului al Chinei (MOFCOM), din 16 domenii de activitate.

Ediția din acest an propune 3 expoziții în una singură:

– SHANDONG CULTURE EXHIBITION – Vor fi prezente 40-50 standuri din domeniile: Cultură (drepturi de autor, film&TV, patrimoniu, artă culinară); Turism (agenții de turism, produse și destinații turistice); Sport (competiții, turism sportiv, cluburi, articole sportive); Medicină chineză (universități, spitale, clinici, producători de medicamente și remedii).

– CEE EXPORT FAIR – Sunt disponibile standuri naționale colective pentru firmele care doresc să-și facă cunoscute pe piață chineză produsele și serviciile în vederea exportului, în domeniile: agricultură, industrie alimentară, articole pentru copii, produse de sănătate, articole de uz casnic, artizanat, artă tradițională. Materialele promoționale pot fi lăsate în Showroom-ul permanent al CECZ.

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Servicii incluse: Transport cu autocar pe ruta Timișoara-Budapesta și retur; Transferuri interne; Cazare o noapte în cameră dublă la hotel**** (mic dejun inclus); Participare la cină festivă de la Lazar Equestrian Center.

Condiție obligatorie: 6 întâlniri/persoană prestabilite on-line prin intermediul CCIAT.

În preambulul misiunii economice, în data de 24 aprilie 2019, între orele 11:00 – 12:30, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3 va avea loc un eveniment de promovare a expoziției, cu participarea conducerii CECZ și a Președintelui Casei România-Ungaria, dl. RUSZ Sándor.

Participarea la cele două evenimente este GRATUITĂ.

Termen de înscriere: 20 aprilie a.c.

Datorită numărului limitat de locuri, înregistrarea la misiunea economică se face după modelul „primul venit, primul servit”.

Detalii şi confirmări de participare la tel: 0372 185 230, e-mail: lchiu@cciat.ro sau tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro. Persoane de contact: Larisa CHIU – referent specialitate DRE și Rodica OLINIC – consilier RP.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*