Politic

Roxana Iliescu va fi coordonatorul organizației municipale PRO România

Roxana Iliescu va fi coordonatorul organizației municipale PRO România

Roxana Iliescu, fost vicepreședinte PMP al Consiliului Județean Timiș, este de azi oficial membră a partidului Pro România.

Anunțul a fost făcut chiar de aceasta.“De astăzi este oficial. Astăzi am semnat adeziunea la Pro România și din acest moment voi face absolut tot ce îmi stă în putință pentru a consolida echipa Pro România pe județul Timiș (…) Suntem în prag de alegeri și sper să consolidăm această echipă. Nu mi s-a propus nicio funcție și nici nu am vizat o funcție la acest moment, ci să ne facem treaba și să obținem un scor cât mai bun la alegeri”, a declarat Roxana Iliescu.

La rândul său, deputatul Adrian Pau a precizat că “ne dorim ca Roxana Iliescu să coordoneze organizația municipală a Pro România pe Timișoara, o lăsăm să se gândească. E o surpriză așa în direct. Considerăm că veți face față acestei provocări”.

Reprezentanții Pro România Timiș au mai anunțat înscrierea în partid a lui Dan Jurcă, fostul șef al Serviciului de Permise și Înmatriculări Timiș și a lui Sorin Porojan, medic stomatolog și cadru didactic al Facultatea de Medicină Dentară din Timișoara.

Un comentariu

  1. Ce mizerii!

    Sa treaca si basescu la partidul lui ponta.

    L-a invitat careva?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*