Life-style

Robu a fost invitatul lui Călin Petrescu la Radio Diskoteka. Primarul şi-a cumpărat bilet la festival

Robu a fost invitatul lui Călin Petrescu la Radio Diskoteka. Primarul şi-a cumpărat bilet la festival

Primarul Nicolae Robu a ţinut să precizeze că se bucură deoarece Timişoara găzduieşte Festivalul Diskoteka, un eveniment de anvergură, cu nume mari pe agenda sa, la care şi-a achiziţionat bilet.

La festival vor participa spectatori din diverse oraşe din România, dar şi din ţări precum Ungaria, Serbia, Bulgaria, Cehia.

„În Timişoara nu am avut până acum festivaluri de mare anvergură deşi noi avem o agendă culturală foarte bogată. De multe ori mă opreau cetăţenii pe stradă să îmi spună că sunt prea multe şi nu apucăm să mergem la toate.  Dar evenimentele noastre sunt de nişă şi nu am avut un număr aşa mare de spectatori. Când mi s-a prezentat ideea Festivalului Diskoteka am fost foarte mulţumit şi am făcut angajamente de sprijin, atât cât intră în atribuţiile noastre”, a spus la Radio Diskoteka primarul Nicolae Robu.

Între 31 mai și 2 iunie, artiști legendari precum Dr. Alban, Ricci e poveri, Lian Ross, Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, SNAP!, Sabrina, Haddaway, Boney M sau East 17 vor cânta pe cele cinci scene ale festivalului din capitala Banatului.

Eu sunt iubitor de muzică. E adevărat că nu muzica disco e genul meu, ci rock. Dar mi-a plăcut şi muzica disco pentru că este melodioasă, are calităţile ei. Nu aş putea să fac o ierarhie a celor care vor fi prezenţi la eveniment, dar mi-au plăcut foarte mult Haddaway, Boney M, Sandra. Când eram student, o bună parte dintre cei care vor fi prezenţi la festival erau la început de carieră, însă erau deja vedete, au avut un debut fulminant. Chiar dacă eram în comunism, muzica lor pătrundea şi la noi, în puţinele discoteci pe care le avem atunci în oraş”, a povestit primarul Nicolae Robu la Radio Diskoteka.

Mai multe detalii AICI

 

Citeşte şi:

Vezi cum va arăta SCENA principală de la Discoteka Festival Timișoara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*