Administrație

Șase milioane de euro pentru 30 de km a rețelei de canalizare în comuna Șag

Șase milioane de euro pentru 30 de km a rețelei de canalizare în comuna Șag

Lipsa canalizării și a rețelei de apă în comuna timișeană Șag împiedică investitorii să își deschidă afaceri acolo. O spune chiar primarul Flavius Roșu.

De curând însă Aquatim a semnat un contract pe fonduri europene cu mai multe localități din Timiș, pe listă  se regăsește și comuna Șag. Obiectivul general al Proiectului îl constituie dezvoltarea unor sisteme durabile de alimentare cu apă și apă uzată, prin investiții pentru lucrări de infrastructură de mediu în Timișoara și în 81 localități din județul Timiș.

Șase milioane de euro este investiția pentru 30 de km a rețelei de canalizare în comuna Șag. Potrivit primarului, lucrările vor începe cel târziu în primăvara anului viitor.“Cel mai asteptat proiect este rețeaua de canalizare! S-a semnat contractul cu Aquatim, comuna Șag va fi printre primele 5 calupuri scoase la licitații. Am stat de vorbă cu oamenii, se vor branșa la canalizare. Nu este normal ca în anul 2019 să fie încă WC in curte, fosă septică, etc. Lipsa canalizării și a rețelei de apă i-a împiedicat pe unii investitori să nu învestească aici”, a transmiș edilul Flavius Roșu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*