Life-style

Uriah Heep şi Emir Kusturica, pe scena Custom Reşiţa

Uriah Heep şi Emir Kusturica, pe scena Custom Reşiţa

Reşiţa va fi capitala rock-ului, în această vară. Festivalul Custom, aflat la a doua ediţie, aduce pe scena din Poiana Golului, artişti consacraţi din Europa, Marea Britanie, dar şi din Statele Unite ale Americii.

Cel mai nou nume, anunţat de primarul Ioan Popa este cel al britanicilor de la Uriah Heep, care împlinesc 50 de ani de la înfinţare. Ei se alătură celor de la The Rasmus, Udo, Doro sau Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Primarul Reşiţei spune că evenimentul ce va avea loc în perioada 5-7 iulie, va fi mai mult de un festival, care poate aduce în oraş 15 mii de persoane.

Ioan Popa a vorbit şi despre soluţiile găsite pentru cazarea acestor oameni. Se mizează, în special pe amenajarea mai multor zone de camping, în bazele sportive ale Primăriei, dar şi la Secu şi Râul Alb. De asemenea, se vor face şi cazări în căminele liceelor din Reşiţa.

În fiecare seară a festivalului, vor urca pe scenă 6-7 trupe. Spectacolele vor începe la ora 19:00 şi se vor încheia târziu în noapte, a mai spus primarul Ioan Popa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*