Sănătate

OncoHelp a schimbat furnizorul de catering, după controlul inspectorilor OPC

OncoHelp a schimbat furnizorul de catering, după controlul inspectorilor OPC
Adora Beauty

OncoHelp a decis schimbarea furnizorului de catering. Asociația OncoHelp a demarat o serie de activități în vederea clarificării situației existente.

Astfel, a fost realizată o solicitare oficială adresată Oficiului pentru Protecția Consumatorului Timiș în vederea obținerii unui punct de vedere privind controlul realizat. Urmare a acestei solicitări am fost informați că în urmă controlului efectuat, Oficiul pentru Protecția Consumatorului Timiș a sancționat contravențional firma respectivă și a propus suspendarea activitățîi operatorului economic în cauză.

Al doilea demers realizat a fost solicitarea unui punct de vedere oficial din partea Direcției de Sănătate Publică Timiș, în urmă căreia am fost informați că autorizația de funcționare a firmei furnizoare de servicii de catering a fost suspendată. De asemenea, a fost  solicitat și un punct de vedere oficial din partea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș”, transmit reprezentanții Asociației OncoHelp.

În paralel cu demersurilor realizate s-au efectuat vizite ale reprezentanților Asociației OncoHelp la sediul firmei furnizoare de servicii de catering.

În urma tuturor celor enumerate mai sus, dar mai ales având în vedere preocuparea majoră pentru siguranța pacienților pe care îi tratează, Asociația OncoHelp a decis rezilierea cu consecințe imediate a contractului cu firma furnizoare de servicii de catering.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*