Social

Amenzi drastice pentru șoferii de autovehicule mai mari de 3,5 tone, în parcările din cartierele orașului

Amenzi drastice pentru șoferii de autovehicule mai mari de 3,5 tone, în parcările din cartierele orașului
Adora Beauty

Curg amenzile pentru șoferii de autovehicule mai mari de 3,5 tone, care nu respectă legea! Polițiștii locali au efectuat în ultimele zile verificări cu privire la modul în care conducătorii de autovehicule din categoria microbuzelor și de transport mărfuri respectă prevederile OUG 195/2002 și HCL 486/2006 referitoare la oprirea sau staționarea unor astfel de autovehicule pe domeniul public, existând sesizări că în zonele de blocuri din cartiere conducătorii auto își parchează mașinile de serviciu depășind atât ca masă cât și ca dimensiune locurile de parcare și perturbând astfel parcarea altor autovehicule.

S-a acționat în zone precum Mehala, B-dul Revoluției, L. Rebreanu, B-dul Sudului, Gen. Dragalina, Aurel Podeanu, fiind depistate 26 de astfel de autovehicule în numai trei zile. Sancțiunile aplicate au fost între 1000 și 2900 lei.

Poliția Locală atrage atenția că, potrivit HCL 486/2006, se interzice staționarea voluntară a vehiculelor cu o masă mai mare de 3,5 tone pe drumurile publice li terenurile aparținând domeniului public sau privat al municipiului Timișoara, precum și staționarea voluntară a vehiculelor care au o lungime mai mare de 5 metri în parcările special amenajate, excepție făcând situațiile de încărcare/descărcare marfă și cele de îmbarcare/debarcare călători.

Acțiunile pe această linie vor continua.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*