Eveniment

Parfumurile de firmă din mall, o mare atracţie pentru hoţi

Parfumurile de firmă din mall, o mare atracţie pentru hoţi

Trei tineri sunt cercetați de poliţiştii Secției 4 Timișoara după ce ar fi fost surprinși de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri.

Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara efectuează cercetări faţă de trei tineri, de 16, 17 și 26 de ani, bănuiți de furt din societate comercială. În 4 ianuarie, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi minori au fost depistați de agenţii de pază ai unei societăți comerciale, situate pe strada Aristide Demetriade, în timp ce sustrăgeau diferite bunuri, respectiv două parfumuri in valoare de 954 de lei.

Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că în aceeași zi au mai sustras  7 parfumuri în valoare de 2.817 lei din aceeași societate comercială.

În jurul orelor 18:50, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr, de 26 de ani, a fost depistat de agenții de pază ai societății respective în timp ce sustrăgea un parfum în valoare de 305 lei.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*