Turism

KING Travel vă propune o călătorie prin Transilvania

KING Travel vă propune o călătorie prin Transilvania

Sezonul estival 2018 a generat încasări cu până la 25% mai mari datorită voucherelor de vacanță și intensificării rutelor de zbor intern.

Pentru că punem clienții pe primul loc trebuie să știți că aveți posibilitatea să mergeți în vacanță prin intermediul agenției noastre, KING Travel, cu voucherele de vacanță. Tichetele le puteți folosi doar pe teritoriul României la: plata cazării, a meselor, transportului sau a tratamentelor balneare.

Introducerea voucherelor de vacanță a încurajat românii să călătorească mai mult în țară, să exploreze zona în care poate nu au ajuns. Astfel, noi vă propunem ca destinație anul acesta să mergeți împreună cu KING Travel prin Transilvania, Valea Prahovei-Transalpina.

TRANSILVANIA  – VALEA PRAHOVEI  –  TRANSALPINA

Circuit cu autocarul în Oradea – Cluj Napoca – Turda – Tg. Mureș- Sovata- Castelele Peleș, Pelișor, Bran- Sâmbăta de Sus- Sibiu.

Preț: 1.450 lei,  Plecare:  2 iulie 2019.

Prețul include: transport cu autocar climatizat, 5 cazări cu mic dejun la hotel 3*.

Mai multe detalii găsiți aici: http://www.kingtravel.ro/package/transilvania-valea-prahovei-transalpina.

Litoralul românesc, stațiunile balneare, muntele, zone agroturistice din Delta, Maramureș, Moldova, Bucovina, Transilvania, Cazanele Dunării… Toate acestea vă așteaptă!

 

(FOTO: BizBrasov.ro)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*