Economic

Un nou eveniment complex destinat comunității de afaceri locale, la CCIA Timiș

Un nou eveniment complex destinat comunității de afaceri locale, la CCIA Timiș

Camera de Comerț Italiană pentru România, Camera de Comerț Italiană pentru Vietnam și Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș organizează un eveniment complex destinat dezvoltării ecosistemului de afaceri pentru susținerea antreprenoriatului românesc și găsirii de soluții pentru rezolvarea crizei acute a forței de muncă cu care se confruntă comunitatea de afaceri din vestul țării.

Totul va avea loc în data de 21 martie, ora 10.30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri. Evenimentul este structurat pe trei paneluri: Dezvoltarea ecosistemului de afaceri pentru susținerea antreprenoriatului românesc. Instrumente de promovare a exporturilor românești. Atragerea de investiții și susținerea creării de noi locuri de muncă.

Prezintă: Doamna Gabriela Mihaela VOICILĂ, Secretar de Stat pentru Comerț Exterior, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

       Deficitul de forță de muncă – implicații și soluții

Prezintă: Vietnam – VTC Corp, QUINN HN CO.LTD –  două dintre cele mai importante firme specializate în Resurse Umane din Vietnam

       Legislația în domeniul resurselor umane

Prezintă: Ascent Group

Evenimentul este organizat în colaborare cu Vietthang International Development Corporation (VTC Corp), QUINN HN CO.Ltd, Ascent Group, Clubul Economic German Banat (DWC Banat) și Asociația Centre d’Affaires Timișoara, sub egida Ambasadei Italiei la București.

Firmele interesate de eventuale colaborări pot solicita întâlniri cu organizatorii și partenerii evenimentului pe data de 21 și 22 martie.

Participarea firmelor este gratuită.

Termen de confirmare a participării: 18 martie 2019.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*