Social

 Acțiune de amploare în zona Piețelor Flavia-Aurora. 131 sancțiuni pentru oprire și staționare neregulamentară

 Acțiune de amploare în zona Piețelor Flavia-Aurora. 131 sancțiuni pentru oprire și staționare neregulamentară

Șoferii care au parcat necorespunzător weekendul trecut în zona Piețelor Flavia – Aurora au fost drastic sanctionați.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat pentru luarea măsurilor de fluidizare a traficului în perimetrul respectiv și pentru luarea măsurilor legale în ceea ce privește modul în care conducătorii auto opresc sau staționează pe străzile din jurul piețelor, care sunt foarte aglomerate. Astfel, s-a acționat pe toate arterele din jur, principalele străzi pe care au fost depistate încălcări ale legislației în vigoare fiind Teatrului, Talăngii și Lacului.

Au fost aplicate 131 sancțiuni contravenționale pentru oprire, staționare în raza indicatorului care interzice acest lucru, parcarea pe spațiul verde, pe trotuare și în intersecții. Polițiștii locali au acționat și anterior demarării de către conducerea Primăriei Timișoara a acțiunilor de asanare a zonei Flavia-Aurora, în special în zilele de weekend, când aglomerația era foarte mare.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare în această zonă. Poliția Locală atrage atenția că sancțiunile pentru cei care încalcă prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprire și staționare neregulamentară sunt între 290 și 725 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*