Eveniment

Tânăr din Braşov, reţinut de Poliţie după ce a atacat o femeie ca să îi fure portofelul

Tânăr din Braşov, reţinut de Poliţie după ce a atacat o femeie ca să îi fure portofelul
Adora Beauty

Un tânăr de 23 ani, care ar fi încercat să deposedeze, prin violenţă, o femeie din Timişoara, de portofel, a fost reţinut, după ce poliţiştii l-au prins la scurt timp de la comiterea faptei.

În 2 martie, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie de 46 de ani, din Timişoara, despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 22.10, în timp ce se deplasa pe stada Electronicii, o persoană necunoscută ar fi încercat să o deposedeze, prin violenţă, de portofel.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii Sectiei 2 Poliţie Urbane Timisoara, l-au identificat pe bănuit, un tânăr de 23 ani, din judeţul Braşov.

Tânărul în cauză a fost reţinut de către poliţişti pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propuneri legale.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie.

Poliţia Timiş avertizează că reacţiile persoanelor care acţionează prin violenţă sunt imprevizibile.

Sfatul oamenilor legii este să nu vă puneţi în pericol integritatea corporală sau chiar viaţa în încercarea de a reţine sau opri prin forţe proprii o astfel de persoană.

Fiţi atent la derularea faptelor, ora desfăşurării, semnalmentele răufăcătorului şi alertaţi Poliţia cât mai repede posibil.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracţiuni, Poliţia recomandă:

  • evitaţi scoaterea la vedere a unor sume mari de bani sau alte bunuri de valoare în locuri publice;
  • nu mergeţi neînsoţit(ă) la casele de schimb valutar sau la bănci pentru depunerea sau retragerea unor sume mari de bani sau alte valori;
  • nu vă lăudaţi la cunoştinţe sau în anumite cercuri de prieteni cu ceea ce aţi realizat pe plan material, pentru ca printre aceştia pot exista persoane care se ocupă cu aşa-numita „vânzare de ponturi”;
  • Evitaţi deplasările pe trasee aflate in zone mai puţin circulate: câmpuri, parcuri, şantiere;
  • Dacă din diverse motive trebuie să circulaţi după lăsarea întunericului, ocoliţi locurile neiluminate ori in care se află unităţi cu program prelungit sau non-stop, unde se comercializează băuturi alcoolice (restaurante, discoteci);
  • Nu vă afişaţi ostentativ cu obiecte de valoare (lănţişoare, brăţări, telefoane);
  • Nu vă lăsaţi atraşi în locuri dosnice de către indivizi care oferă spre vânzare diverse produse (de obicei mai ieftine).

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*