Life-style

Reduceri mari pentru organizarea nunților, de Mărțișor, la Timișoara

Reduceri mari pentru organizarea nunților, de Mărțișor, la Timișoara

Începutul primăverii aduce și ediția de mărțișor a Târgului de Nuntă Timișoara Dalisis, care se desfășoară în acest final de săptămână în perioada 2-3 martie, la Casa Tineretului din Timișoara.

Finalul sezonului târgurilor de profil oferă mireselor și mirilor oportunitatea de a se bucura de reduceri consistente la serviciile pentru organizarea marelui eveniment, pregătite cu drag de expozanți.

Cei care urmează să își unească destinele vor găsi într-un singur loc o gamă completă de servicii pentru nunta de vis. Expozanții pregătesc oferte speciale, valabile doar pe durata celor două zile ale târgului, printre care amintim: rochii de mireasă – colecțiile anului 2019  cu reduceri chiar și de 50%, la rezervarea sălii se oferă cadou saptămâna de miere la mare, buchetul miresei și decorul floral al petrecerii cu discount de primăvară și multe alte surprize.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, organizatorii târgului concentrează la Casa Tineretului toate serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Evenimentul poate fi vizitat după urmatorul program:

▶ Sâmbătă, 2 martie: 10:00 – 20:00

▶ Duminică, 3 martie: 10:00 – 17:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*