Politic

Social democrații din Timiș se pregătesc de alegeri

Social democrații din Timiș se pregătesc de alegeri
Adora Beauty

PSD Timiș se pregătește de alegeri în cadrul organizației. Biroul Permanent Județean și Comitetul Executiv al PSD Timiș s-au întrunit zilele trecute pentru a stabili data alegerilor din cadrul organizației județene. Astfel, 1 martie 2019 este data la care Conferința Extraordinară a PSD Timiș își va alege președintele, președintele executiv și cei 17 vicepreședinți.

Deocamdată nu există contracandidat. Până în prezent pentru funcția de președinte al PSD Timiș și-a anunțat candidatura doar Călin Dobra.

Deputatul Matei Suciu a susținut azi că mai mulți membri PSD nemulțumiți au mers la București pentru a discuta cu conducerea partidului.“Am discutat situația în CEx. S-a format o delegație de membrii care s-a deplasat la București pentru a lua legătura cu președintele partidului Liviu Dragnea. Dânșii aveau o listă de semnături de susținere a lor. Nu a fost votată amânarea alegerilor.  Sâmbătă vom avea în cadrul partidului o reuniune cu Comitetul Executiv al PSD și vom avea stabili dacă vom avea alegeri în 1 martie sau a le vom amâna. Sugestia de la București a fost să propunem noi data. Am vorbit cu majoritatea colegilor, ei își doresc ca alegerile să se țină la PSD Timiș pe 1 martie. Nu are rost să decalăm această dată, pentru că cu siguranța că nemulțumiri vor mai fi”, a precizat deputatul Matei Suciu.

În plus, zilele trecute membrii prezenți la Comitetul Executiv al PSD Timiș au votat în unanimitate o rezoluție de susținere a unui loc eligibil pentru PSD Timiș pe lista națională la alegerile europarlamentare. În acest sens vor fi susținute două membre social-democrate din Timiș: medicul Bianca Gavriliță, deputat PSD, și avocata Luminița Țundrea, consilier local PSD în municipiul Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*