Eveniment

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră   

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră   

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidaș, județul Caraș Severin, au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Audi, căutat de autorităţile din Italia.

Ieri, la ora 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Naidaș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean român în vârstă de 33 de ani, ca pasager într-un autoturism marca Audi. În urma verificărilor specifice poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Italia la data de 08.02.2019.

Tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul anul trecut, de la o persoană necunoscută și că nu avea cunoștință că acesta ar fi căutat de autorități.

Drept urmare autoturismul, în valoare de aproximativ 4.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidaș. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*