Cultură

„4 dansuri”, recomandarea Teatrului „Merlin” pentru 14 februarie

„4 dansuri”, recomandarea Teatrului „Merlin” pentru 14 februarie

O comedie dulce-amară despre trei destine aflate la răscruce este recomandarea făcută timișorenilor pentru 14 februarie de către Teatrul „Merlin” al Consiliului Județean Timiș.

Piesa „4 dansuri” se bazează pe sugestia că o comunitate, o nouă familie, se formează atunci când oamenii se ascultă cu atenție, când recunosc problemele celuilalt și când se iubesc. Mai mult, aceste familii ajung să se formeze și să aducă bucuria cea mai sinceră chiar dacă între membri există diferențe foarte mari sau cei din afară îi consideră figuri tragice.

În lumea lui Albert Espinosa din „4 dansuri” se intră prin trapa prin care se aruncau cărbunii în pivnițele caselor. Piesa este o comedie dulce-amară despre trei destine aflate la răscruce: un frate și o soră foarte „specială”, cu un secret întunecat în familie, și un scriitor lipsit de succes, care face des pe clovnul și din când în când pe babysitter-ul. Cei trei se întâlnesc pentru a se ajuta unul pe celălalt și pentru a fi uniți, măcar pentru „4 Dansuri”, prin simpatia și înțelegerea pe care numai celălalt o poate oferi. În jungla unui mare oraș, povestea aceasta se hrănește din câteva situații destul de ușor de recunoscut în lumea actuală.

Biletele pot fi achiziționate și online, la adresa: https://www.bilete.ro/4-dansuri/4-dansuri-14-feb-2019.

Regia artistică: Alexandru Mihaescu

Scenografia: Bajko Attila

Vârsta recomandată: 14+

Durata spectacolului: 90 min

Preț bilet: 10 lei

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*