Politic

Deputatul Adrian Pau: “Vom câștiga Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș în urma negocierilor din 2020”

Deputatul Adrian Pau: “Vom câștiga Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș în urma negocierilor din 2020”

Planuri mărețe pentru membrii Pro România, filiala Timiș!

Deputatul Adrian Pau susține că PRO România, partidul la care s-a înscris recent, va câștiga în 2020 alegerile pentru Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara. „Am convingerea că vom câștiga Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș în urma negocierilor din 2020. Demersurile noastre în aceste direcții vor fi îndreptate. În Consiliul Județean vor fi negocieri pentru formarea majorității și pentru numirea președintelui consiliului județean. Iar pentru Primăria Timișoara vom identifica candidatul ideal. Avem destul timp, cred că nu vom repeta greșelile pe care le-am făcut în vechiul partid, să anunțăm pe ultima sută de metri un candidat pentru care să muncim și să-i facem notorietate”, a transmis Adrian Pau.

Adrian Pau se gândește să candideze la următoarele alegeri pentru un post de consilier județean. „Mă gândesc să candidez la consiliul județean, cu certitudine. Mi-ar surâde o astfel de variantă, nu știu dacă voi avea o astfel de convingere și peste doi ani. (…) Putem lua în calcul susținerea unui candidat independent la alegerile pentru Primăria Timișoara”.

În plus, fostul social-democrat a precizat că mai mulți primari PSD așteaptă să se aprobe bugetul județului pentru a primi bani, după care vor trece la Pro România, dar fără a demisiona din PSD pentru a nu-și pierde mandatul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*