Administrație

Apelul lui Robu la guvernanţi: nu ne reduceți banii de investiții!

Apelul lui Robu la guvernanţi: nu ne reduceți banii de investiții!
Adora Beauty

Primarul Nicolae Robu este revoltat deoarece dacă Guvernul va aproba proiectul de buget aşa cum este acum, Timişoara va pierde suma de 22 de milioane de lei de la investiţii.

„Iată cum se prefigurează să stea lucrurile la Primăria Timișoara în 2019, dacă se legiferează ceea ce Ministrul Finanțelor a anunțat:

VENITURILE constituite din cota de 60% din Impozitul pe Venit plus alocările de echilibrare (acestea sunt preconizate a fi ZERO pt Timișoara pt. 2019) CRESC față de 2018 cu 46 milioane lei, de la 366 milioane lei, la 412 milioane lei.

CHELTUIELILE pentru 2019 cresc cu 68 milioane lei, prin delegarea unor plăți sociale suportate până acum de la bugetul central

AȘADAR: Primăria Timișoara va avea la dispoziție în 2019 PENTRU INVESTIȚII mai puțin decât în 2018 cu 22 milioane lei!!!

Așa ceva este INACCEPTABIL! Timișoara are nevoie de MODERNIZARE și DEZVOLTARE, în continuare! Cu atât mai mult cu cât în 2021, Timișoara va fi Capitală a Culturii Europene și are angajamente uriașe asumate în acest sens! Dar chiar și fără acest titlu, NORMALITATEA ar fi ca în 2019, fondurile pentru investiții să crească față de 2018, la nivelul unui oraș ca Timișoara, cu cel puțin 20 milioane lei!”, a scris, marţi, pe Facebook, primarul oraşului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*