Social

Amenzi maxime pentru trei firme din Piaţa Victoriei

Amenzi maxime pentru trei firme din Piaţa Victoriei

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au luat, luni, măsura sancționării contravenționale în cazul a trei societăți comerciale care funcționează în Piața Victoriei, deoarece acestea nu au respectat prevederile legale referitoare la colectarea deșeurilor.

Este vorba despre un fast-food, un magazin alimentar și unul de încălțăminte, două dintre acestea neasigurând colectarea selectivă a deșeurilor pe care le produc, conform sistemului implementat de operatorul de salubritate, iar una dintre societăți nedeținând contract de salubrizare.

Sancțiunile aplicate acestora, conform HCL 371/2007, sunt de câte 2.500 de lei fiecare. Numai în luna ianuarie, polițiștii locali au aplicat un număr de 238 sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat prevederile privind depozitarea deșeurilor, aruncând gunoiul la colț de stradă.

Poliția Locală reamintește că sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 500 lei pentru persoanele fizice și ajung până la 2500 lei pentru persoanele juridice. Cetățenii pot sesiza în continuare nereguli privind abandonarea deșeurilor la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*