Social

Poliţiştii locali au dat peste 250 de amenzi în piețe luna aceasta

Poliţiştii locali au dat peste 250 de amenzi în piețe luna aceasta

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au permanent în atenție modul în care se desfășoară actele de comerț din piețele agro-alimentare, acționând pentru luarea de măsuri atunci când constată încălcări ale normelor legale în vigoare.

Astfel, de la începutul acestui an, polițiștii locali au aplicat 258 de sancțiuni contravenționale în piețele agro-alimentare din Timişoara pentru fapte precum blocarea căilor de acces din piețe, neafișarea datelor de identificare, vânzarea de marfă folosind cântare neverificate metrologic, nepăstrarea curățeniei, consum de alcool sau fumat în incinta piețelor, vânzarea de produse fără a deține niciun fel de autorizații sau parcare neregulamentară în perimetrul piețelor.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri expuse la vânzare fără autorizație precum haine și electronice uzate, linguri din lemn, cuțite, parfumuri etc, fiind ridicate inclusiv țigări fără timblu abandonate de comercianții ilegali în diverse locații din piețe.

Zonele în care au fost depistate cele mai multe încălcări ale legislației în vigoare sunt Piața Iosefin, Piața Badea Cârțan și Piața 700. Polițiștii locali vor continua acțiunile și în perioada următoare în piețele din municipiu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*