Eveniment

Grav accident pe drumul care leagă Aradul de Timişoara

Grav accident pe drumul care leagă Aradul de Timişoara

Un adult și doi copii au ajuns la spitalul din Arad după un accident produs pe DN 69 Arad – Timișoara. Autoturismul a intrat într-un copac.

Nu se cunoaște încă motivul producerii accidentului însă cert este că duminică, 20 ianuarie, în jurul orei 17:30, trei persoane, un adult și doi copii de 15 și 14 ani, se aflau într-un autoturism care se deplasa pe DN 69, dinspre Arad, înspre Timișoara, vehicul care a intrat brusc într-un copac de pe marginea drumului, părăsind carosabilul chiar înainte de a intra în localitatea Șagu.

Impactul a fost unul destul de violent. Doi ocupanți ai autoturismului au rămas încarcerați, iar cel de-al treilea a zburat prin geam. Au intervenit trei echipaje medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad, dar și echipajul de descarcerare SMURD.

„În urma accidentului au rezultat trei victime, un adult și doi copii, de 14 și 15 ani, cu politraume și multiple fracturi. Victimele au fost conștiente și cooperante. Cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații suplimentare”, a declarat Mărioara Raveca Nicoară, manager general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Sursa: aradon.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*