Social

Opt tineri, amendaţi pentru că făceau drifturi pe zăpadă la stadion

Opt tineri, amendaţi pentru că făceau drifturi pe zăpadă la stadion
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat marţi seara, în jurul orei 23.30, opt tineri care au efectuat derapaje controlate și accelerări bruște pe loc, în scop de divertisment, în zona Stadionului Dan Păltinișanu, cu autoturismele pe care le conduceau.

Cei în cauză au vârste cuprinse între 19 și 27 de ani și sunt din Timișoara, Motru – Gorj, Târgu Jiu și Satu Mare, și se distrau făcând drifturi prin zăpadă, punând astfel în pericol alte persoane, dar și bunuri. Aceștia au fost sancționați cu amenzi între 800 și 2.500 de lei conform HCL 371/2007 modificată.

Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit actului normativ menționat se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 de lei turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, în perioada sezonului rece riscurile fiind cu atât mai mari cu cât conducătorii auto pot scăpa mai ușor controlul autovehiculelor din cauza zăpezii și gheții și pot provoca accidente rutiere.

Luni seara, un alt tânăr a fost sancționat pentru aceeași faptă fiind surprins făcând drifturi pe Bdul C.D. Loga.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*