Life-style

Ce culori de păr se poartă în 2019

Ce culori de păr se poartă în 2019

Moda este schimbătoare, chiar și în privința culoarei părului. În 2019, se poartă fie culorile naturale, fie cele cretive și îndrăznețe. Iată ce se va purta în 2019, în materie de hairstyle.

  1. Culorile naturale

În 2019, culoarea naturală va fi extrem de oopulară. Se spune că cel mai bine ți se potrivește culoarea cu care te-ai născut, așa că lucrurile vor fi foarte simple. Dacă totuși vrei o schimbare, poți opta pentru nuanțe în aceeași culoare.

  1. Nuanțele reci

Nuanțele reci sunt și ele în tendințe. Acestea se potrivesc, în special, femeilor cu un ten mai deschis.

  1. Coniac și scorțișoară… pe păr!

Nuanțele de coniac sau scorțișoară sunt ideale pentru cele care nu vor o culoare greu de întreținut. Și au un dublu efect: vor arăta diferit în funție de lumină.

  1. Culori “cremoase”

Blondele au și ele ocazia de a experimenta în acest sezon. Nu putem spune că blondul platinat nu mai este la modă, însă încercați și o nuanță mai caldă. Un lucru e cert: griul pierde teren.

  1. Toate nuanțele de roșu

În ultimii ani, s-a purtat cam orice, mai puțin roșu. Anul 2019 schimbă tot și readuce această culoare în prim plan. Se va purta toate nuanțele, de la cele pământii până la roșu aprins.

  1. Cream soda

Poartă numele unei băuturi dulci a cucerit celebritățile de la Hollywood, cream soda este un amestec de nuanțe de bej, maro sau auriu. Această nuanță îi oferă părului o strălucire extraordinară. Poate fi realizată atât pe părul brunet, cât și pe părul blond.

Sursă: brightside.me


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*