Utile

Trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, suplimentate de sărbători

Trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, suplimentate de sărbători

CFR Călători informează că în zilele cu trafic crescut, până în 6 ianuarie 2019, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Brașov, Cluj Napoca, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord şi Constanţa vor fi suplimentate operativ.

 Pentru această perioadă, este suplimentat și personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.“Recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipație:  Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism)”, transmit reprezentanții CFR Călători.

Programul agenţiilor de voiaj CFR

În zilele libere de sărbătoare legală – 25, 26 decembrie, 1  şi 2 ianuarie, agenţiile de voiaj sunt  închise.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să  contacteze la numărul de telefon 0256/493806 din Gara Timişoara Nord  sau să se adreseze personalului din staţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*