Economic

Anul 2018 sub semnul succesului, la CCIAT

Anul 2018 sub semnul succesului, la CCIAT

Anul 2018 a fost pentru reprezentan’ii CCIA Timi; unul de succes. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a făcut bilanțul activității pe anul 2018.  Conducerea a prezentat realizările, dar și planurile pentru a anul viitor.

Astfel, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a continuat și în acest an activitatea de facilitator de creștere economică, deruland un amplu și complex program de instruire a firmelor cu privire la reglementările eruopene și naționale din diverse sectoare de activitate. Nici anul acesta nu au lipsit misiunile economice organizate de Camera de Comerț, care s-au bucurat de un real succes în rândul mediului de afaceri timișean, și nici deja tradiționalele expoziții.

„Anul 2018 pentru CCIAT a fost un an foarte bun, un an care a depășit așteptările noastre și spun asta datorită acțiunilor pe care le-am avut, datorită evenimentelor. Am organizat 20 de seminarii la care au participat peste 1500 de firme, am avut 17 misiuni economice, unde au participat peste 250 de firme, am organziat 12 expoziții ale noastre și în parteneriat încă șase. Că un plusvaloare anul acesta au fost organizate două evenimente în Portugalia și Bavaria. Vom înființa și o școală de meserii, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor din județ. Susținem învățământul dual, deja am avut întâlniri cu Inspectoratul Școlar, am participat la București la summitul pentru învățământul dual (…) Din punct de vedere financiar stăm bine, cel mai bine dintre toate camerele de comerț din țară”, a  transmis Florica Chiriță, președintele executiv al CCIAT.

Și pentru anul 2019 Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și-a făcut planurile. Vor avea loc noi seminarii, misiuni economice, dar și o serie de târguri și expoziții. De asemenea, din activitatea Camerei nu vor lipsi proiectele, dezvoltate fie în parteneriate, fie în regie proprie.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*