Administrație

Licitaţia pentru noul pod peste Bega, în zona Jiul, va fi lansată anul viitor

Licitaţia pentru noul pod peste Bega, în zona Jiul, va fi lansată anul viitor
Adora Beauty

Studiul de fezabilitate va trece prin Consiliul Local până la sfârşitul anului, iar în 2019 va fi demarată o licitaţie, a anunţat primarul Nicolae Robu, în direct la Radio Timişoara. Deşi ceva mai întârziat, şi proiectul celui de-al doilea pod nou, de la Isho, va fi realizat.

„Am avut o discuție cu proiectantul care este din Viena și am convenit, pe cele două soluții pe care el le propune, agreem ca ele să facă obiectul deliberării în Consiliul Local și ori săptămâna viitoare ori peste două săptămâni, dar în orice caz încă în acest an 2018, vom aproba studiul de fezabilitate și vom face pasul următor pentru proiectul tehnic cu detalii de execuție. Probabil că la sfârșitul lui ianuarie, hai să zicem în februarie, vom avea și acest proiect și apoi facem licitația pentru construcție. Vom începe construcția primului pod de la zero, complet nou, din ultimii 50 de ani. Vom face același lucru cu podul de la ILSA, acolo suntem puțin mai întârziați cu avizele, dar nu departe de stadiul de la Jiul”, explică Nicolae Robu.

În ceea ce priveşte lucrările în curs la podurile deja existente, Dragalina şi Eroilor, primarul Timişoarei spune că au avansat.

Sursa: Radio Timişoara

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*