Administrație

Peste 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile, în Regiunea de Vest

Peste 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile, în Regiunea de Vest

Regiunea de Vest a atras în 20 de ani prin Programul Operațional Regional peste 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile.

Am sărbătorit astăzi 20 de ani de la înființarea Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii Vest și am avut privilegiul să dețin președinția CDR chiar în acest an aniversar. Personal, am început activitatea în sprijinul dezvoltării regionale pe vremea când eram vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, în anul 2012 și cred că de atunci multe s-au schimbat și pentru mine și pentru Județul Timiș.

Pentru a înțelege mai bine acești 20 de ani vreau să vă spun că au fost ani extrem de prosperi, o perioadă în care PIB regional s-a dublat față de momentul 1998.

Mulțumesc directorului ADR Vest, Sorin Maxim, pentru activitatea depusă în probabil cea mai performantă agenție din țară și îi felicit pe colegii mei Mircea Bobora, președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Iustin Cionca, președinte al Consiliului Județean Arad și Silviu Hurduzeu, președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin pentru implicarea în atragerea fondurilor europene”, a afirmat șeful CJT, Călin Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*