Eveniment

Tânăr din Reşiţa, prins cu droguri de jandarmi în Calea Şagului

Tânăr din Reşiţa, prins cu droguri de jandarmi în Calea Şagului
Adora Beauty

În dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 4, în timpul desfăşurării serviciului de ordine publică, un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara a depistat o persoană care avea asupra sa substanţe interzise. Aceasta se afla într-un autoturism, într-o parcare situată în Calea Şagului.

Persoana depistată era însoţită iar, la vederea echipajului de jandarmi, a avut un comportament suspect. Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii acestora, iar la controlul preventiv efectuat, au găsit, în autovehicul, opt pliculeţe din staniol având, în conţinut, un praf de culoare albă şi 15 pastile despre care există suspiciunea că au efect halucinogen.

Persoana care, de la început a avut un comportament suspect, a declarat că cele găsite îi aparţin. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Reşiţa, judeţul Caraş Severin.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*