Eveniment

Un bărbat a fost înjunghiat într-un pasaj pietonal din Arad

Un bărbat a fost înjunghiat într-un pasaj pietonal din Arad

Un bărbat a fost înjunghiat duminică seara de o persoană necunoscută, într-un pasaj pietonal din Arad. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20:30 în pasajul care trece pe sub calea ferată din cartierul Micălaca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, victima este un bărbat în vârstă de 37 de ani. Acesta are trei plăgi înjunghiate, una în torace, una în zona coapselor şi una la braţ, care, însă, nu îi pun viaţa în pericol. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale. Cea mai gravă este plaga din zona toracelui, necesitând intervenţie chirurgicală.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au demarat cercetările, ancheta fiind îngreunată de faptul că agresorul a fugit imediat după comiterea faptei.

„Colegii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţe Judeţean Arad, din cadrul Poliţiei Municipiului Arad, şi din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Micălaca efectuează cercetări pentru depistarea şi identificarea autorului, precum şi pentru stabilirea stării de fapt. În acest moment se cercetează acest incident sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, a mai precizat Claudia Iuga.

Sursa: Radio Timişoara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*