Eveniment

Tragedie în judeţul Arad. Doi bărbaţi au murit după ce maşina s-a răsturnat și a luat foc

Tragedie în judeţul Arad. Doi bărbaţi au murit după ce maşina s-a răsturnat și a luat foc
Adora Beauty

Scene șocante, vineri seara, între localitățile arădene Sântana și Curtici, pe Drumul Județean 792 C. La fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje, dintre care două echipaje SMURD, unul de stingere și unul de descarcerare. În momentul în care salvatorii au ajuns, autoturismul ardea generalizat. După lichidarea incendiului au fost găsite două persoane, ambele decedate. Conform martorilor de la fața locului, mașina marca Opel s-ar fi izbit de un stâlp de pe marginea drumului, izbucnind în flăcări.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad transmite că din datele preliminare, un autoturism s-ar fi deplasat pe DJ 792C, iar la aproximativ 4 kilometri de intrarea în localitatea Curtici, ar fi părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de înaltă tensiune, răsturnându-se în șanțul de lângă carosabil. Urmare a impactului, autoturismul ar fi luat foc, arzând in totalitate. În urma stingerii incendiului, în autoturism au fost găsite două cadavre carbonizate.

Este vorba despre doi bărbați, unul din Sântana, iar celălalt din Curtici. Cel din Sântana, în vârstă de 24 de ani, se numește Ghiță Cadaru și a servit, încă de la vârsta de 19 ani, ca pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Sântana.

Cealaltă victimă este un bărbat în vârstă de 35 de ani din Curtici, pe nume Florin Popovici, care conform profilului personal de Facebook lucra la Compania de Apă Arad. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii de aproximativ doi și patru ani.

La volan se afla bărbatul de 35 de ani din Curtici. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad, acesta avea permisul de conducere anulat. Cauza probabilă a accidentului, stabilită de polițiști, a fost viteza excesivă.

Sursa: aradon.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*