Politic

Deputatul PSD Timiș, Adrian Pau: “Pentru Timișoara ne dorim o administrație eficientă în care fiecare cetățean să fie mândru de orașul în care trăiește”

Deputatul PSD Timiș, Adrian Pau: “Pentru Timișoara ne dorim o administrație eficientă în care fiecare cetățean să fie mândru de orașul în care trăiește”

Social democratul Adrian Pau sare la gâtul primarului Nicolae Robu, pe care îl acuză de proastă gestionare a orașului. Printre nenulțumirile acestuia se numără mizeria și poluarea din oraș, dar și proastă gestionare a unor instituții subordonate primăriei.

 „Problemele cu care se confruntă Timișoara nu sunt noi, ci vechi despre care am mai discutat. Una dintre principalele problemecu care ne confruntăm este curățenia din oraș. Aici am convingerea că acest fapt se datorează unui management defectuos. O altă problemă ar fi poluarea, care e dată de mai mulți factori. În primul rând al curățeniei, de cel al traficului foarte aglomerat și în al treilea rând vorbim de execuțiile care de efectuează în Timișoara și care ar trebui urmărite de către primărie. Pană la urmă putem găsi probleme în fiecare dintre societățile pe care gestionează primăria.

Discutam cu câțiva cetățeni care au mes să-și plătescă amenzile la Poliția Locală și spuneau că și-au parcat mașinile în față sediului Poliției Locale și când au ieșit după ce și-au achitat amenzile de circulație, au constatat că au mai primit câte o altă amendă. Poliția Locală nu are parcare pentru că cei care au mers să-și plătească amenzile să-și poată parcă mașinile. Dacă discutăm de STPT, problema e clară. Discutăm de subvenționarea unor abonamente cu care ajutăm societatea de transport, toți pensionarii beneficiază de abonamente integrale pe mijloacele de transport, nu folosesc decât o singură linie, vorbim de faptul că toți banii care merg de la primărie nu sunt atent gestionați și nu se face o analiză foarte clară dacă sunt sau nu folosiți. Vorbim de un ajutor pe care primăria îl acordă societății de transport. Dacă vorbim de COLTERM vedem foarte clar de ce ne lovim. Ne lovim de faptul că avem o gigacalorie care ne costă foarte mult, avem datorii foarte mari la furnizorii de  gaz și că de fiecare dată tremurăm la gândul că va veni iarnă și nu știm dacă vom avea sau nu căldură.

Pentru Timișoara ne dorim o administrație eficientă și că fiecare cetățean din Timișoara să fie mândru de orașul în care trăiește. Indiferent că este condus de un  primar care reprezintă o culoare politică. Ne dorim că atunci când vorbim despre Timișoara să vorbim cu mândrie așa cum s-a vorbit întotdeauna, un oraș într-adevăr european, să nu rămânem în spatele unor orașe mult mai mici care în ultima perioada au avut un grad de dezvoltare mult mai mare decât al orașului nostru”, a transmis deputatul social-democrat Timiș, Adrian Pau.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*