Administrație

Ofertă atractivă la Societatea de Transport Public Timișoara: salariu de până la 4.500 lei și  cazare gratuită

Ofertă atractivă la Societatea de Transport Public Timișoara: salariu de până la 4.500 lei și  cazare gratuită

La Timișoara, Societatea de Transport Public a reușit să angajeze în prezent opt șoferi și doi vatmani. Totodată, pentru categoria șoferi sunt pe procedură încă zece angajări. Conducerea spune că cererea este acum mare, sunt solicitări și din județele învecinate (Caraș-Severin), ba chiar din Maramureș, municipiul București sau Craiova.

Dacă până recent STPT se confrunta cu probleme mari în a găsi șoferi profesioniști, acum situația s-a mai remediat. Deşi e pregătită să le ofere salarii mari, până acum prea puțini au venit să se angajeze. “Chiar azi de dimineață am primit un semnal din județul Maramureș că sunt zece doritori care doresc să vină să se angajeze în cadrul societății noastre pentru posturile de șoferi. Societatea le ofera si cazare. Avem un Centru Social cu dotări foarte foarte bune, în care le amenajăm acele camere pentru cazarea angajaților noștri care vin din alte județe. Mai sunt doritori chiar și din București, Târgu Jiu, Craiova, urmează doar să primim răspuns din partea lor dacă doresc să se angajeze pe aceste posturi”, a transmis Nicolae Bitea, director general STP Timișoara.

În plus, șapte trasee au beneficiat de suplimentarea numărului de mijloace de transport în comun. “Am suplimentat mijloacele de transport în comun pe sapte linii. Pe Linia 4, de la șase tramvaie la opt tramvaie, pe Linia 5 e vorba de minibuze de la trei la patru, pe Linia 6 nu am avut niciun tramvai pentru ca fusese scos, acum avem două, pe linia 7 avem unul în plus, pe Linia 15 avem un troleibuz în plus (mai corect ar fi de la 4 am trecut la 5), pe Linia 16 la fel, au fost patru troleibuze acum sunt 5, pe Linia 33 suplimentatrea este și mai mare, au fost patru autobuze, acum sunt șase autobuze pe circuit. Evident că se simte îmbunătățirea, e loc de mai bine, vom suplimenta numărul de mijloace și pe celelalte linii că avem  mult mai multe decât cele pe care le-am menționat. Vom face ca sistemul de transport public al Timișoarei să fie unul confortabil și convenabil al timpului de așteptare în stații”, a explicat edilul Nicolae Robu.

Încadrarea minimă a unui șofer este de 3250 lei brut. Automat la această încadrare se adaugă o fidelizare de 10%, sporul de vechime, bonuri de masă în valoare de 15 lei per tichet, plus posibilitatea de a face ore suplimentare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*