Administrație

Șeful CJ Timiș, Călin Dobra, nu renunță la ideea demolării stadionului Dan Păltinișanu

Șeful CJ Timiș, Călin Dobra, nu renunță la ideea demolării stadionului Dan Păltinișanu

Preşedintele CJT, Călin Dobra, vrea un stadion nou pentru Timișoara. Actuala arenă se află în stare avansată de degradare, iar liderul CJ Timiș consideră că nu se merită o reabilitare a acestuia, ci trebuie construit unul nou.

Demolarea ar putea începe chiar anul viitor, însă până atunci consilierii județeni au modificat condițiile din contractul cadru de închieiere a acestui obiectiv pentru diferite evenimente. „Astăzi am modificat prin hotărâre de consiliu condițiile din contractul cadru, ținând cont că avem și solicitări pentru organizarea de evenimente culturale și sper ca anul viitor să beneficiem de aceste evenimente până în momentul când îl vom demola. Vreau să anunț foarte clar că nu voi renunța la această idee de a demola actualul stadion și de a construi altul pe locația existentă. Noi am demarat toate procedurile, îmi este greu să vă spun ca și termen, dar sper ca în momentul când vom avea anul viitor contractul de demolare și execuție de anul viitor, din toamnă, să putem intra cu demolarea stadionului”, a explicat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Tarifele de închiriere au rămas aceleași. Astfel pentru „închirierea ocazională” a stadionului se va achita 5.000 lei, fără nocturnă, respectiv 6.000 lei, cu nocturnă. La toate aceste tarife se adaugă TVA, dar și plata utilităților.

 

(FOTO: GazetaDinVest)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*