Cultură

Prenumele: comedie irezistibilă, cu vedete de București

Prenumele: comedie irezistibilă, cu vedete de București

„Prenumele” este comedia franceză, regizată de Răzvan Săvescu, care-i va readuce  la Opera Națională Română Timișoara, în 29 octombrie, de la ora 20,  pe actorii Claudiu Bleonț, Mihai Călin, Alina Chivulescu (Helene din serialul “Fructul oprit“),  Ecaterina Ladin (Dalida din serialul “Las fierbinți”) și Leonid Doni (politistul Robi din același sitcom) într- o dezbatere savuroasă, de un umor irezistibil.

Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes și în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou (Ecaterina Ladin) și cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonț), profesor la universitate. Soția sa Anna (Alina Chivulescu), specialistă în modă, și prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoțesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.

„Le Prenom” este o comedie scrisă de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor și cântăreț Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată și pentru marile ecrane și obținând 5 nominalizări la premiile César în 2013.

Biletele pentru prima reprezentație a comediei în această stagiune la Timișoara costă, în funcție de loc,  100  de lei sau 80  lei și sunt disponibile la agenția Operei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*