Sănătate

Tot mai mulți medici alături de campania ”Ne pasă de sănătatea ta!”, inițiată de ALDE Timiș

Tot mai mulți medici alături de campania ”Ne pasă de sănătatea ta!”, inițiată de ALDE Timiș

În urmă cu patru luni de zile, ALDE Timiș, prin medicul Alina Brie, actual președinte Organizația de Femei ALDE Timiș a inițiat campania medicală ”Ne pasă de sănătatea ta!”. Prin această caravană, cei implicați, își propun să ofere consult gratuit tuturor oamenilor din localitățile din mediul rural unde vor fi prezenți.

Persoanele interesate pot beneficia de consult medical cardiologic care include măsurarea tensiunii arteriale și electrocardiogramă (EKG), aparatul pentru acest serviciu medical fiind pus la dispoziție de ALDE Timiș. Consultul pediatric presupune evaluarea aparatului auditiv cu otoscop, evaluarea aparatului bucofaringian, testarea sistemului nervos, măsurarea tensiunii arteriale.

Mă bucur că pot să anunț că politica pe care ALDE o face aduce aproape tot mai mulți oameni, atât în caravană, cât și alături de inițiativele pe care ALDE Timiș le promovează.  Ele sunt centrate pe nevoile oamenilor, lucru care dă roade. Iată, un alt exemplu este simplul fapt că în această caravană ni se alătură tot mai mulți medici și asistenți medicali. Mâine, la Saravale vom avea alături de noi un medic de familie, care va oferi consult pe partea de medicină generală, pentru a acoperi cât mai multe din afecțiuni”, a spus Alina Brie, președinte Organizația de Femei ALDE Timiș.

Campania se desfășoară lunar, în localitățile din județul Timiș. Pe durata campaniei ALDE Timiș pune la dispoziția persoanelor consultate materiale educative și informative.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*