Turism

KING TRAVEL recomandă: să nu uităm tradițiile de iarnă!

KING TRAVEL recomandă: să nu uităm tradițiile de iarnă!

Începem astfel sezonul de iarnă cu Piețele de Crăciun și de ce nu, puțin sport, recreere maximă: vacanțele la munte, la ski!

Iarna este anotimpul cadourilor, mai ales în preajma Crăciunului este recomandată o vizită prin marile piețe de Crăciun din Europa, pentru a găsi toate cadourile și ingredientele necesare pentru un sezon festiv reușit.

KING TRAVEL Timișoara a pregătit oferte atractive de călătorie pe gustul tuturor bănățenilor și pentru orice buzunar.

VIENA suflet străvechi, melanj de arhitectură şi şarm înduioşător, castane coapte, turtă dulce, vin fiert, cartofi copți, mere trase în ciocolată, figurine de marțipan, nuci glazurate…. Căsuțe de lemn ornate cu ghirlande, coruri de copii care cântă colinde, bradul uriaș împodobit în mijlocul pieței. Acesta este farmecul Piețelor de Crăciun din Viena.

Timp de o jumătate de mileniu s-a scris aici istoria lumii, istoria artei. Strada Ring,  încadrează ca pe o bijuterie splendoarea barocă a fostului oraş imperial.

Viena este împânzită de clădiri emblematice: clădirea gotică a Stephansdom – Domul Sf. Ştefan îşi aruncă umbra peste o perioadă a Evului Mediu. Splendoarea imperială a fostei dinastii Habsburgice încă fascinează: Palatul Schönbrunn şi Gloriette a împărătesei Sisi, grădina zoo şi sera palmierilor, trăsurile de prinţesă din Muzeul trăsurilor imperiale îl poartă pe vizitator în felurite incursiuni în trecut.

Centrul de arhitectură şi Kunsthalle se numără printre cele mai importante arii culturale din lume – iar curtea imensă a MQ este considerată a fi „sufrageria” în aer liber a Vienei. La doar câţiva paşi îşi uimeşte vizitatorii Muzeul de istoria artei cu colecţia sa de picturi de Bruegel, iar Albertina oferă expoziţii la superlativ, ce înregistrează adeseori un număr record de vizitatori.

Oraşul muzeelor însă este plin de viaţă: cafenele şi taverne, dar şi evenimentele mondene de talie internaţională, precum Life-Ball, festivalul de film Viennale sau festivalul ImPulsTanz îi inspiră pe vizitatorii Vienei.

 

Viena wartet auf euch! 🙂

Plecarea se va face în fiecare vineri dimineață, începând cu 30 noiembrie 2018, din Lugoj/Timișoara/Arad.

Pune-ți-vă zâmbetul în bagaj, treceți pe la agenție, înscrieți-vă!

Mie mi s-a făcut deja dor de ducă, vouă nu? 🙂

Detalii găsiți pe site-ul agenției KING TRAVEL aici: https://www.kingtravel.ro/.

 

(FOTO: KingTravel)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*