Social

Colibe improvizate într-un părculeț din spatele Casei Tineretului

Colibe improvizate într-un părculeț din spatele Casei Tineretului

Polițiștii locali au acționat zilele trecute, împreună cu reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara, pentru igienizarea unor colibe ridicate în părculeţul dintre clădirea Casei Tineretului și sala Banu Sport.

Astfel, la fața locului au fost depistate patru persoane, dintre care trei bărbați și o femeie, care își amenajaseră trei colibe și strânseseră în jurul acestora cantități semnificative de deșeuri. Cei în cauză au fost predați serviciilor sociale în vederea demarării procedurilor de reintegrare a lor în societate, aceștia fiind de loc din localităţile Ruginoasa – Iași și Segarcea – Dolj.

Locația a fost igienizată cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare a orașului Retim. Poliția Locală face din nou apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro, urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție.

De la începutul acestui an au fost identificate de polițiștii locali, fiind luate și măsurile legale, un număr de 59 de astfel de adăposturi improvizate în Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*