Cultură

Protest la Filarmonica Banatul

Protest la Filarmonica Banatul

Sindicatul Filarmonicii Banatul anunță că artiștii Filarmonicii vor ieși în stradă zilnic între orele 10 -14, începând de azi.

Artiștii de la Filarmonica Banatul sunt în continuare în grevă, încă de vinerea trecută. Aceștia susțin că directorul Ioan Gârboni refuză să semneze Contractul Colectiv de Muncă.

După două runde de negocieri, dar fără rezultat, miercuri au protestat pașnic în fața instituției. Astfel că preț de două ore s-au instalat în balconul Filarmonicii, înarmați cu parcarte.

„Sindicatul Filarmonicii Banatul dorește să informeze publicul spectator că negocierile cu direcțiunea Filarmonicii nu au făcut nici un pas semnificativ. Deoarece se constată reaua credință în discuțiile pe care le avem cu directorul Ioan Coriolan Gârboni cât și refuzul acestuia de a accepta normalitatea, am decis sa continuăm greva. Cerem insistent autorităților să intervină în mod real și eficient, pentru reglarea acestei situații, astfel încât spectatorii noștri să nu mai aibă în continuare de suferit. Noi nu dorim decât o Timișoară cu adevărat culturală. Vom continua protestul nostru, zilnic la sediul Filarmonicii Banatul”, au transmis reprezentanţii Sindicatului Filarmonicii Banatul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*