Economic

Firmele de construcții beneficiază de ajutor în implementarea proiectelor europene

Firmele de construcții beneficiază de ajutor în implementarea proiectelor europene
Adora Beauty

Cu o alocare de peste 700 milioane euro la nivelul Regiunii Vest, Programul Operațional Regional 2014-2020, va avea până la sfârșitul anului 2018, contracte semnate în valoare de peste 400 milioane euro, iar în anul 2019 vom depăși cei 700 milioane euro alocați pentru proiecte de dezvoltare în zona urbană în regiunea noastră. Toate aceste contracte au nevoie de implicarea firmelor de construcții pentru a putea fi implemetate.

În acest context, firmele din domeniul construcțiilor din Regiunea Vest au o mare oportunitate de dezvoltare care se va materializa în anii următori în contracte de lucrări și asistență tehnică pentru: proiecte de infrastructură rutieră, proiecte de infrastructură urbană și mobilitate, proiecte de iluminat public, proiecte de reabilitare energetică, proiecte de reabilitare clădiri publice și de patrimoniu. Este vorba despre ,,Implementarea proiectelor din fonduri europene. O oportunitate pentru dezvoltarea sectorului construcțiilor din Regiunea Vest”, proiect dedicat tuturor firmelor din sectorul construcțiilor interesate, participarea la acest eveniment este gratuită.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest organizează acest eveniment, luni, 15 octombrie, în Sala Auditorium a Bibliotecii Universității Politehnica din Timișoara, începând cu ora 12:30, în  parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timișoara (UPT) – Facultatea de Construcții și Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP).

La eveniment au fost invitate firme din sectorul construcțiilor, firme de consultanță și autorități publice locale în contextul în care se dorește crearea unui cadru de cooperare pentru identificarea de oportunități și parteneriate, precum și pentru promovarea principalelor investiții cu finanțare europeană.

Participarea în cadrul evenimentului se poate face prin înscriere la următoarea adresă de e-mail: construct@adrvest.ro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*