Politic

PSD Timiș: “Confundarea Timișoarei cu propriul SRL dăunează grav mai ales timișorenilor, care așteaptă de mulți ani un nou stadion și o nouă sală polivalentă”

PSD Timiș: “Confundarea Timișoarei cu propriul SRL dăunează grav mai ales timișorenilor, care așteaptă de mulți ani un nou stadion și o nouă sală polivalentă”

Construirea unei noi săli polivalente și a unui stadion au fost, de ani buni, subiecte de dispută politică și administrativă în Timișoara, dar parcă acum, mai mult decât oricând, nivelul discursului public este la un nivel foarte scăzut. Amenințări, șantaje, boicot la vot și așa mai departe. Toate venite din partea consilierilor PNL, la ordinul explicit al primarului Nicolae Robu. Este afirmația făcută de conducerea PSD Timiș.

Luni, Consiliul Local al Municipiului Timișoara, a aprobat, cu votul consilierilor Partidului Social Democrat, punerea la dispoziția Companiei Naționale de Investiții a unei suprafețe de teren care să intre în analiză pentru construirea sălii polivalente de 16.000 de locuri.

Am considerat, ca partid, că este normal să dăm un vot pozitiv unei astfel de inițiative, iar decizia finală va aparține reprezentanților CNI, care vor alege locul în care se va construi sala amintită. Astăzi, după demersul nostru decent și firesc de ieri, primarul Nicolae Robu și-a arătat din nou limitele politice și administrative și a trecut la amenințări cu un nou boicot al consiliderilor județeni ai PNL, amintind că are pârghiile necesare pentru a face așa ceva. Joaca primarului de-a administrația și confundarea Timișoarei cu propriul SRL dăunează grav mai ales timișorenilor, care așteaptă de mulți ani un nou stadion și o nouă sală polivalentă, investiții pe care le merită cu siguranță. Noi depunem toate eforturile pentru realizarea celor două obiective, însă nu vom ceda amenințărilor puerile venite din partea unui om care pune propriul interes mai presus de cel al Timișoarei”, transmit reprezentanții PSD Timiș.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*