Administrație

Căminul Cultural din Lovrin va fi inaugurat într-o lună

Căminul Cultural din Lovrin va fi inaugurat într-o lună
Adora Beauty

Lucrările de reabilitare și modernizare a Căminului Cultural din comuna Lovrin sunt în grafic. Potrivit autorităților, în maxim o lună acesta va putea fi inaugurat. Muncitorii lucrează de zor pentru a se putea respecta termenul.

Obiectivul va fi transformat într-un palat de cultură. Este un proiect pe care autoritățile l-au avut în vedere de ani de zile. Clădirea are în jur de o mie patru sute metri pătrați. Aici va fi sală de expoziții, o alta de o sută cincizeci de locuri, unde să-și poată desfășura activitatea și elevii de liceu.

Potrivit primarului comunei Lovrin, Marius Graur, aici vor putea fi găzduite o serie de evenimente culturale și artistice.“E o construcție foarte mare și de asta a presupus și timp și mulți bani. Acum lucrăm la gardul exterior, pavajul în fața clădirii și mai sunt ceva lucrări de finisaj în interior. Sperăm că într-o lună să inaugurăm Căminul Cultural. Timp de șapte ani de zile am umblat după bani, chiar voi avea o satisfacție maximă să văd Căminul Cultural care va rămâne în istorie, pentru că toate localitățile din jur au beneficiat de câte unul. Noi vom avea unul care va depăși toate localitățile”, a transmis edilul comunei Lovrin, Marius Graur.

Reamintim, investiția este de aproximativ opt sute de mii de euro. Proiectul de reabilitate și modernizarea a Căminului Cultural este finanțat cu fonduri de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*