Social

Amenzi de zeci de mii de lei pentru proprietarii de clădiri care nu şi-au întreținut fațadele

Amenzi de zeci de mii de lei pentru proprietarii de clădiri care nu şi-au întreținut fațadele

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat verificările în ceea ce privește clădirile degradate din Timișoara, pentru luarea măsurilor legale în cazul proprietarilor de imobile atât din zona istorică, dar și din alte zone ale orașului care nu își întrețin proprietățile deținute, acestea constituind un real pericol pentru cetățenii care trec pe lângă ele și conferind totodată un aspect inestetic orașului.

Astfel, în ultimele două luni polițiștii locali au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 85.000 lei, în zone precum Calea Torontalului, Calea Dorobanților, bd. General Dragalina, Str. M. Kogălniceanu, Ștefan cel Mare, Piețele Victoriei, Traian, Băcescu, Bdul Regele Carol I și Str. Mărășești.

Poliția Locală atrage atenția proprietarilor de clădiri că au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora. De la începutul acestui an au fost aplicate pe această linie 160 de sancțiuni contravenționale pe această linie, sancțiunile fiind cuprinse între 500 și 1.000 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*